Skip to main content

Top 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations

1. At the movies:
When you meet acquaintances/ friends.. .....
Stupid Question :- Hey, what are you doing here?

Answer :- Dont u know, I sell tickets in black over here..



2. In the bus:
A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question :- Sorry, did that hurt?

Answer :- No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you
try again.



3. At a funeral:
One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question :- Why, why him, of all people.

Answer :- Why? Would it rather have been you?



4. At a restaurant:
When you ask the waiter
Stupid Question :- Is the "Butter Paneer Masala" good??

Answer :- No, its terrible and made of adulterated cement. We
occassionaly also spit in it.



5. At a family get-together:
When some distant aunt meets you after years
Stupid Question :- Munna,Chickoo, you've become so big.

Answer :- Well you haven't particularly shrunk yourself.



6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question :- Is the guy you're marrying good?

Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,insensitive lout...it's just
the money.



7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question :- Sorry. were you sleeping?

Answer :- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa
marry or
not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron.



8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question :- Hey have you had a haircut?

Answer :- No, its autumn and I'm shedding.... ..



9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question :- Tell me if it hurts?

Answer :- No it wont. It will just bleed.



10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your office
asks...
Stupid Question :- Oh, so you smoke.

Answer :- Gosh, it's a miracle ...........it was a piece of chalk and
now it's in flames!!!

Comments

Also read

Cutting people off isn’t strength—It is a trauma response

Your ability to cut people off and self-isolate is not a skill you should be proud of—It is a trauma response Cutting people off and self-isolating may feel like a protective shield, but it is often rooted in unresolved or unhealed trauma and an inability to depend on others. While these behaviors seem like self-preservation, they end up reinforcing isolation and blocking meaningful connections. Confronting these patterns, seeking therapy, and nurturing supportive relationships can help break this unhealthy cycle. Plus, a simple act like planting a jasmine plant can symbolise the start of your journey towards emotional healing. Why do we cut people off and isolate? If you’re someone who prides themselves on “cutting people off” or keeping a tight circle, you might believe it’s a skill—a way to protect yourself from betrayal, hurt, or unnecessary drama. I get it. I’ve been there, too. But here’s the thing: this ability to isolate yourself is not as empowering as it may seem. In fact, i...

Epitome of equality

First of all This is not to demean any religion.. I am a Hindu by birth, but yes I respect all religions .I offer my daily prayers , fast on holy days , but there was something that was disturbing me . God as per me was a Friend, someone who was by my side always , someone who was a dear friend , but this is not what everyone else thought , for others he was the Judge who gives his verdict always and punishes anyone and everyone . Walk into any temple and you would see , if you have money , you will be treated in a way as if you are the ONLY disciple of the God . I have had too many experiences where I was treated as a second class citizen in the temple . Why? Well I could not afford giving thousands as donation. This is not how it should be , God looks at each one of us with the same divinity .As I mentioned God for me is a friend, so tell me, do we chose friends based on their bank balances? Do we give our verdict on them ? then how can God do it? I know many of us would ...

Heavy thoughts & depression?Lal Kitab remedies for healing and peace

Feeling mentally foggy, heavy or down? These powerful Lal Kitab remedies help you heal emotionally and find mental peace This isn't therapy or meds. It's ancient soul-soothing wisdom that works in 2025. Overthinking. Sadness. Brain fog. If your mind feels like it’s stuck in low power mode, Lal Kitab astrology might just surprise you. We explore quirky-yet-powerful remedies—from feeding birds to silent mornings—that align with your Moon sign to reset your emotional vibe. This isn’t magic; it’s ancient wisdom that works when your soul feels heavy.  Lal Kitab remedies that gently heal your emotional state might be what your mind has been begging for. Why are so many young people struggling with emotional heaviness today? Let’s be honest—our minds weren’t built for this much noise. Every day we scroll through endless feeds, absorb hundreds of “perfect lives,” try to make money, stay fit, heal generational trauma, respond to messages, and oh yes, save the planet. It’s no surpri...